Hanketiimi esittäytyy

Täällä esittäytyy hankkeen vetäjänä jatkava Sanna Oikari, suunnittelun ja hallinnon KM Joensuusta. Minulla on useamman vuoden työkokemus eriteemaisten hankkeiden, koulutussuunnittelun ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Vuodesta 2020 olen työskennellyt Kuopion kaupungin lukiokoulutuksen NEST-keskuksessa.
Meijän lukio II -hankkeelta odotan konkreettisia toimintoja ja malleja nuorten ja opetushenkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi sekä koulukiinnittymisen tukemiseksi, yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Työskentelytapaani kuvaa eteenpäin vievä positiivinen ote, yhteistyö ja kehittäminen sekä kokonaisuuksien hallinta. Vapaa-aikaani vietän perheen parissa ja tykkään liikkua eli pelaan sählyä ja padelia sekä käyn salilla. Talvisin minut löytää viikonloppuisin Kolin rinteistä ja kesäisin patikoimasta. 

Täällä esittäytyy hankkeen hyvinvointivalmentaja, Meiju Tiirikainen (alue 1). Olen LitM Kuopiosta ja aikaisemmin olen työskennellyt liikunnan- ja terveystiedon opettajana. Viimeisimmät vuodet olen ollut valmentajana Meijän Lukio -hankkeessa ja nyt ilokseni saan jatkaa tätä tärkeää työtä lukiolaisten hyvinvoinnin edistämiseksi osana muuta hanketiimiä. Meijän Lukio II -hankkeelta odotan sujuvaa jatkumoa edellisen hankkeen onnistuneille toiminnoille sekä uusia käytänteitä nuorten kouluarjen tukemiseksi hyvinvoinnin ja jaksamisen näkökulmasta. Minulle on suuri ilo olla mukana edistämässä nuorten hyvinvointia osana heidän lukiopolkuaan ja odotankin innolla mitä kaikkea pääsemme yhdessä opiskelijoiden ja hankelukioidemme kanssa kehittämään. Vapaa-aikaani vietän perheen sekä liikuntaharrastusten parissa. Kilpaura alppihiihdossa on
vaihtunut rakkaaseen harrastukseen ja talvisin käynkin paljon laskettelemassa. Näin aikuisiällä olen innostunut myös Crossfitistä ja siitä onkin tullut minulle
hyvin tärkeä harrastus. Perheemme innokas koira pitää osaltaan huolen siitä, että myös minun lenkkitossut pysyvät aktiivisessa käytössä.

Täältä esittäytyy hankkeen hyvinvointivalmentajista, Jasmin Riekkinen (alue 2). Ilokseni olen saanut jatkaa työtä nuorten hyvinvoinnin eteen ja koulukiinnittymiseen liittyen myös nyt alkuvuodesta alkaneessa hankkeessa. Koulutukseltani olen uskonnon- ja psykologianopettaja, työskennellyt lähivuosina niin opettajana kuin hanketyössäkin. Kiitollisin mielen kuljen nuorten rinnalla molemmissa rooleissa heidän koulutaipaleensa ajan. Nuorten kohtaaminen on minulle itselleni suuri voimavara ja antaa jaksamista niin työhön kuin arkeen. Siellä arjessa päiviäni ilostuttavat oma perhe, ystävät sekä liikunta.  

Täällä esittäytyy hankkeen kolmas hyvinvointivalmentaja Sanna Ruotsalainen (alue 3), joka aloitti työt Meijän lukio -hankkeessa 1.5.2024. Olen tehnyt pitkän uran opettajana Joensuun kaupungilla sekä luokanopettajana että terveystiedon ja liikunnan opettajana. Vuosi sitten keväällä muutin Savonlinnaan ja työskentelin ennen tätä hanketta yhdistystoimijana. Olen siis koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, joka on täydentänyt opintojaan terveystiedon opettajan opinnoilla. Koska nuorten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, olen aiheeseen liittyen käynyt myös useita erilaisia koulutuksia (esim. nuorten psyykkinen valmentaja, nuorten joogaopettaja) sekä toimin itse nuorten mielenterveyteen sekä koulujen hyvinvointiin liittyvien koulutusten kouluttajana.  Vasta perheeseen saapunut australianpaimenkoira Hilla on tuonut arkeen myös vipinää ja mahdollisesti hän tulee ilahduttamaanmyös omien lukioitteni (Savonlinna, Leppävirta, Sulkava, Joroinen) väkeä.

Täällä esittäytyy koulunuorisotyöntekijä Lester Silvennoinen (alue 3). Olen liikuntaneuvoja koulutukseltani. Olen toiminut mm. teknisen ja liikunnan opettajan sijaisena peruskoulussa. Haluan innostaa, auttaa nuoria opiskelemaan ja rakentamaan heidän tulevaisuuttaan. Pyrin omalla osaamisellani ja esimerkilläni kehittämään nuorten hyvinvointia. Harrastan liikuntaa monipuolisesti ja olen harrastanut jalkapalloa. Nykyään retkeilen ja pidän luonnossa liikkumisesta.